«

»

Kuntayhtymän palvelutaso ei vastaa sopimuksia Kokemäellä?

Kokemäellä on jätetty valtuustoaloite Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymästä. Kokemäen saama palvelutaso ei vastaa aloitteen mukaan sopimuksia, joihin kuntayhtymä on sitoutunut.

Aloitteen on allekirjoittanut 13 valtuutettua.

Me allekirjoittaneet, Kokemäen kaupunginvaltuuston jäsenet, haluamme jättää seuraavan valtuustoaloitteen. Valtuustoaloite perustuu Kokemäen kaupungin heikkenevään taloustilanteeseen, säästötavoitteisiin sekä oikeudenmukaisten ja oikeahintaisten perusterveydenhuollon palveluiden saatavuuteen, valtuustoaloitteessa todetaan.

Valtuustoaloitteessa vaaditaan, että kaupunki ryhtyy välittömiin toimiin ja suorittaa erityistilintarkastuksen kuntayhtymässä.

Erityisesti tarkastuksen kohteeksi tulee aloitteen mukaan asettaa: vastaako kuntalaskutustaso kuntayhtymän valtuuston hyväksymiä päätöksiä, kohteleeko laskutus kaikkia kuntia tasapuolisesti, tarjoaako kuntayhtymä tasapuolisesti lääkäripalveluita jäsenkunnissa, kuinka paljon lääkärivaje kustantaa sekä mihin toimiin ryhdytään, jotta Kokemäen terveysaseman palvelutaso saadaan sopimusten edellyttävälle tasolle.

Aloite jatkaa kaupunginvaltuustoon josta taas hallintojohtajan ja talousjohtajan valmisteluun.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje