«

»

Kokemäen Cruisingit jälleen toukokuun lopussa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Amerikanrautoja viime vuoden Cruisingeissa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Tokmannin pihalle kokoontuu toukokuun lopussa amerikanrautoja.

Vanhat ja vähän uudemmatkin Amerikanautot saavat harrastajat sekä yleisön liikkeelle lauantai-iltana 30. toukokuuta. Tapahtuma alkaa autojen kokoontumisella Tokmannin parkkipaikalle kello 19.00.

Autot esiintyvät myöskin ajamalla letkassa kylänraitin ympäri.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje