«

»

Sää suosi Kauvatsan pihakirppistä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Myyntipaikka on ilmainen. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Kauvatsalla järjestettiin sunnuntaina 24.5. pihakirppis.

Jouni Päiväläisen järjestämä kirpputori keräsi kohtuullisesti myyjiä ja asiakkaita hänen kotinsa pihapiiriin tekemään kauppaa.

Tavoitteena kirppiksellä ole voitto, vaan vanhoista tavaroista eroon pääseminen. Myyntipaikat kirppiksellä olivat ilmaisia.

Sää oli aurinkoinen ja suosi tapahtumaa.

Lue lisää keskiviikkona 27.5. ilmestyvästä Kokemäkeläisestä.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Päiväläinen teki myöskin vessa- ja talouspaperikauppaa kirppiksellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje