«

»

Alko siirtyy nyt Lidlien yhteyteen

Kuva: Alko Oy

Kuva: Alko Oy

Ulvilassa ja Harjavallassa uudet Alkon myymälät avaavat Lidlien yhteyteen.

Alko on viime aikoina muuttanut useiden myymälöidensä liikepaikkaa. Tavoitteena on ollut, ettei mitään tiettyä kauppaa suosittaisi, joten muun muassa Kokemäen Alko muutti S-marketin kiinteistöstä liikekeskukseen.

Ulvilassa ja Harjavallassa alkoholikauppa siirtyy Lidlien yhteyteen loppuvuonna. Lidlien kupeeseen siirtyy tulevaisuudessa Alkoja myöskin muun muassa Porissa ja Kankaanpäässä.

Osana myymäläverkoston uudistamista suunnitellaan yhteensä 14 myymälän muuttoa. Kuluvan vuoden lopulla tavoitteena on, että 24 prosenttia liikkeistä sijaitsevat K-kauppojen ja sama määrä liikkeistä S-markettien yhteydessä. Kauppakeskuksissa myymälöistä sijaitsisi 25 prosenttia ja viitisen prosenttia Lidlien yhteydessä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje