«

»

Henkilöautot kolaroivat Kokemäellä

Kokemäellä valtatie 2:n ja Marjamäen risteyksessä sattui kahden henkilöauton välinen kolari.

Autoissa oli yhteensä kolme henkilöä. Tiettävästi vakavammilta vammoilta vältyttiin, mutta tarkkaa tietoa heidän voinnistaan ei ole.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 16.06. Kakkostie saatiin avattua kello viiden jälkeen normaalisti liikenteelle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje