«

»

Valtuusto kokoontuu huomenna Huittisissa

Huittisten kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina.

Käsittelyssä on kaupungin vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen, viime vuoden arviontikertomus, henkilöstökertomus sekä omavelkaisen takauksen myöntäminen Huittisten Puhdistamo Oy:n lainoille.

Valtuusto kokoontuu kaupungintalolla valtuuston istuntosalissa maanantaina 15.6. kello 18.00. Kokous on suorana seurattavissa kaupungin nettisivuilla, jonne myöskin tarkistettu pöytäkirja julkaistaan.

Kokousta pääsee seuraamaan suorana YouTuben välityksellä tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje