«

»

Rivitalossa tulipalo Huittisissa

Huittisten Viialankadulla sijaitsevan rivitalon päätyhuoneistossa syttyi tulipalo maanantaina iltapäivällä.

Lieden päällä ollut mikro tuhoutui täysin tulipalossa.

-Huoneistossa ollut kaksikymppinen poika pelastettiin ulos asunnosta paikalla olioiden toimesta, päivystävä palomestari kertoo.

Palokunnan tehtäväksi jäi palon sammuttaminen, potilaan ensihoito sekä tilan tuulettaminen. Huoneisto kärsi paikallisia savuvaurioita, mutta vakavammilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Hälytys paikalle tuli kello 12.17.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje