«

»

Salkkari avataan keskiviikkona

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kahvi- ja ruokapaikka Salkkarin remonttityöt ovat Kokemäen liikekeskuksessa jo lähes valmiit.

Maanantaina suoritettiin viimeisiä korjaustöitä ja tiistaina aletaan jo valmistautua ravintolan avaamiseen. Asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi remontoituun liikkeeseen keskiviikkona.

Liikekeskuksen remontti yleisesti jatkuu vielä, mutta siitä ei aiheudu muutoksia liikkeiden aukioloaikoihin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje