«

»

Viemäreiden savukokeita nyt Peipohjassa

Kokemäen Vesihuolto suorittaa viemäreiden savukokeita Peipohjassa kuluvalla viikolla.

Töitä tehdään 29.6.-3.7. kello 8-18 välisenä aikana Peipohjassa Koskihaan alueella.

Savu kertoo viemäreiden putkirikoista. Kokeiden aikana savua purkautuu pääasiassa rakennusten katoilta viemäreiden tuuletusputkista sekä tarkastuskaivojen kansien kautta. Savu on vaaratonta eikä värjää pintoja. Se hälvenee muutamassa minuutissa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje