«

»

Jäähallin tulevaisuus on vielä auki

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen jäähallin tarjousneuvotteluissa ei olla edetty ratkaisuun, vaan päätös siirtyy taas eteenpäin.

Sydän-Satakunnan Urheiluhallit Oy:n konkurssipesä haluaisi myydä hallin eniten tarjoavalle. Yksikään annettu tarjous ei kuitenkaan johtanut kauppoihin.

Konkurssipesä ylläpitää tällä hetkellä jäähallia, jossa on jääkin jo jäädytetty.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje