«

»

Kauvatsa-päivä kuun viimeisenä lauantaina

Kauvatsa-päivän yleisöä. Kuva: Markus Sainio

Kauvatsa-päivän yleisöä viime vuotisessa tapahtumassa. Kuva: Markus Sainio

Kauvatsalla vietetään heinäkuun viimeisenä lauantaina perinteistä Kauvatsa-päivää.

Tapahtuma järjestetään jo 31. kertaa vanhojen perinteiden mukaan. Päivä alkaa lipunnostolla, jonka jälkeen käynnistyy torikauppa ja tapahtumat.

Pari päivää ennen Kauvatsa-päivää järjestetään kylässä vihtatalkoot, joissa syntyvät tuotokset huutokaupataan torilla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje