«

»

Teollisuuskylä ostaa jäähallin 192 000 eurolla

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupungin konserniyhtiö Kokemäen Teollisuuskylä Oy ostaa paikkakunnan jäähallin.

Nettihuutokaupassakin ollut Kokemäen jäähalli on myyty kaupungin laajakaistaverkkoakin rakentaneelle konserniyhtiölle.

Kaupunki otti osaa huutokauppaan, ettei hallia purettaisi ja siirrettäisi muualle. Hallista korkein tarjous nettihuutokaupassa oli 181 000 euroa.

Jäähalliyhtiö hakeutui konkurssiin maaliskuussa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje