«

»

Kokemäen vastaanottokeskusta vastustetaan jo

Kuva: Facebook/ Kuvankaappaus

Kuva: Facebook/ Kuvankaappaus

Maanantaina Facebookiin on avattu sivu vastustamaan vastaanottokeskusta Kokemäen Aittakariin.

Sivulla oli keskiviikkoaamuna, eli tämän jutun julkaisuhetkellä 59 tykkäystä. Sivu esittää perusteluja niin Harjavallan kuin myöskin Kokemäen Aittakariin kaavailtua vastaanottokeskusta vastaan.

-Aittakarin suunnalta ei ole kuulunut tänään uutta. Mutta Nakkilasta taasen on koettu monikulttuurisuuden rikastuttava vaikutus: Kaksi ulkomaalaista miestä ahdistelivat kahta 12 vuotiasta tyttöä. Tytöt onneksi pääsivät pakoon heitä seuranneita miehiä, joten pahemmalta vältyttiin, kirjoitetaan sivustolla.

Aittakariin kaavailtu vastaanottokeskus on saanut heti nopeaa vastarintaa kyläläisissä.

Sivu löytyy tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje