«

»

Yle: Jäähallin osto rahoitettiin viemäreillä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Jäähallin tulevaisuudesta keskusteltiin alkuvuodesta Pitkäjärvellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kauvatsan viemäröintihankkeesta säästyneillä rahoilla Kokemäen kaupunki osti jäähallin konkurssipesältä.

Siirtoviemärin rakentaminen kariutui Kauvatsalle, joten siihen budjetoidut rahat päätettiin sijoittaa Kokemäen Teollisuuskylä Oy:n pääomittamiseen.

Teollisuuskylä on kaupungin konserniyhtiö, joka on tehnyt kaupat paikkakunnan jäähallista hintaan 192 000 euroa. Yhtiön osakepääomaa korotetaan kaupungin rahoilla 210 000 eurolla.

Jäähallista oltiin tehty myöskin isompi, 275 000 euron tarjous, jonka taustalla oli venäläinen sijoittaja. Kuitenkin poliitikot päättivät lunastaa hallin kaupungin nimiin, jotta paikkakuntalaisten jäävuorot turvattaisiin.

Jäähalliyhtiö meni konkurssiin alkuvuodesta.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje