«

»

Suurteollisuuspuistossa oli avoimet ovet

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Bolidenin tehdasalue kuvattuna perjantaina 18. elokuuta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Boliden Harjavalta viettää tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuottaan.

Juhlansa kunniaksi tehdas avasi ovensa vierailijoille lauantaina. Bussin kyydissä sekä opastetuilla kierroksilla pääsi tutustumaan tehdasalueeseen-

Päivän aikana tehtaaseen tutustui lähes 1 500 vierasta.

Myöskin koululaisille järjestettiin avoimet ovet-tapahtuma perjantaina.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje