«

»

Kokemäen Kokoomuksen puheenjohtaja vaihtuu

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen valtuuston kokous. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Kokoomus on syyskokouksessaan päättänyt hallituksen ja puheenjohtajansa.

12. marraskuuta pidetyssä kokouksessa puheenjohtajaksi vuodelle 2016 valittiin Piia Palmgren. Hän on 31-vuotias maatilan emäntä, joka on toiminut puolueessa jo monen vuoden ajan.

Hallitukseen valittiin lisäksi Juho Anttila, Juhani Grönroos, Toni Isotalo, Jorma Jaakkola, Saku Mekkonen, Markku Varsio ja Eetu Välkkynen. Uutena hallitukseen valittiin Välkkynen, muut ovat ennestään tutuja puolueen hallituksessa.

Kokemäen kokoomusnaisten puheenjohtajaksi valittiin Oili Rastas-Anttila.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje