«

»

Uusi jäähalliyhtiö jo lähiviikkojen aikana

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä ollaan perustamassa uutta jäähalliyhtiötä konkurssiin menneen tilalle.

Kaupungin konserniyhtiö Kokemäen Teollisuuskylä osti hallin konkurssipesältä ja tavoitteena on saada hallin toiminta käynnistettyä joulukuun alussa.

Yhtiön haltuun jäänee hieman alle puolet osakkeista, joita voidaan myydä myös myöhemmin. Osakkaiksi halliin on lähtenyt paikallisia yrityksiä.

KK-V harkitsee seuraavassa kokouksessaan osakkeiden ostoa.

Hallissa tehdään seuraavaksi huoltotöitä. Tavoitteena on parantaa energiatehokkuutta ja ottaa talteen hukkalämpö.

Vanha jäähalliyhtiö kaatui konkurssiin viime maaliskuussa.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje