«

»

Kokemäellä nuoren tytön murhanneelle elinkautinen

Satakunnan käräjäoikeus määräsi 17-vuotiaan porilaistytön murhanneelle ja raiskanneelle Ramin Azimille elinkautisen vankeusrangaistuksen.

Ulkomaalaistaustainen tekijä oli teot tehdessään täydessä ymmärryksessä. Teon motiiviksi on selvinnyt seurustelun päättyminen. Azimi olisi halunut tytön kanssa naimisiin ja saada lapsia. Tyttö kuitenkaan ei tähän suostunut ja oli katkaissut suhteen.

Tammikuussa Azimi otti porilaisen teinitytön kyytiinsä Porissa ja vei hänet Ulvilan kautta Kokemäellä, jossa poltti tämän ulkorakennuksessa. Törkeä raiskaus tapahtui Ulvilan Kullaalla.

26-vuotias Azimi sai tuomionsa törkeästä raiskauksesta, murhasta, törkeästä vahingonteosta sekä liikennerikkomuksesta. Hänellä ei ole Suomen kansalaisuutta vaan oleskelulupa. Raiskaaja-murhaaja aikoo valittaa tapauksesta hovioikeuteen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje