«

»

Filantros jatkaa toimintaansa nyt Eurassa

Kokemäellä kolmisen vuotta toiminut sosiaali- ja terveysalan yritys Filantros on muuttanut Euraan.

Yrityksen muutosta kertoi Alasatakunta ja Kokemäellä ensimmäisenä Sydän-Satakunta. Yritys on toiminut Kokemäellä Kauvatsantien ja Tulkkilantien risteyksessä, Viinikan hallien vieressä.

Yritys tarjoaa nyt mm. oppilashuollon, kasvatus- ja perheneuvonnan, terapian, kuntoutuksen, lastensuojelun ja työnohjauksen palveluita Eurassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje