«

»

Pro Kokemäki-palkinto Kauvatsan VPK:lle

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala ja valtuuston puheenjohtaja Harri Kivenmaa luovuttivat Pro Kokemäki-palkinnon kunnan itsenäisyyspäiväjuhlassa Kauvatsan VPK:lle.

Palkintoa on jaettu vuodesta 1973 aina vuoteen 2000 Pro Kokemäki-mitalia ansioituneelle henkilölle tai yhdistykselle. Sitten mitaleita valmistanut yritys lopetti toimintansa. Itsenäisyyspäiväjuhlassa jaettiin Pro Kokemäki-patsas nyt neljännentoista kerran.

Palkinto luovutettiin Kauvatsan vapaapalokunnalle ansiokkaasta työstä kyläläisten turvallisuuden eteen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje