«

»

Kourallinen ihmisiä kulki soihtuineen vesisateessa – Video

Kauvatsalla järjestettiin itsenäisyyspäivä-iltana soihtukulkue.

Vettä tuli taivaan täydeltä, kun kymmenkunta kovanahkaisinta kyläläistä kulki seuratalon veteraanikiveltä sankarihaudoille kantaen puoliksi sammuneita soihtujaan. Tunnelma oli kuitenkin hilpeä ja lämmin kahvi maistuikin lyhyen hartaustilaisuuden jälkeen seurakuntatalolla. Lapsille oli tarjolla mehua.

Tempauksen järjesti Kokemäen seurakunta ja LC Kauvatsa.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje