«

»

Laaja rengasvarkaussarja selviämässä

Kuva: Liikenneturva/Nina Mönkkönen

Kuva: Liikenneturva/Nina Mönkkönen

Poliisi on selvittänyt Satakunnassa laajaa rengasvarkaussarjaa.

Rikoksia on tapahtunut niin Porissa, kuin myös mm. Ulvilassa ja Nakkilassa. Varkaat ovat vieneet renkaita omakotitalojen ja rivitalojen pihoista ja mahdollisista autokatoksista.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä epäiltynä teosta. Tällä hetkellä on selvitetty kymmenkunta varkautta. Kotietsinnässä poliisi löysi useita rengassarjoja, jotka on jo palautettu omistajilleen.

Ihmisiä kehotetaan vielä tarkistamaan talojensa pihat ja autokatokset ja ilmoittamaan poliisille, mikäli havaitsee renkaansa kadonneeksi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje