«

»

Uudenvuoden ilotulitemyynti alkoi

Ilotulitus 5

Ilotulitusta viime uutena vuotena Kokemäellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tänään kaupoissa alkoi uudenvuoden ilotulitteiden kauppa.

Ilotulittaa saa uudenvuodenaattona iltakuuden ja aamukahden välisenä aikana. Rakettien ampuminen ydinkeskustoissa saattaa olla kiellettyä paikkakuntakohtaisesti.

Rakettimyynti jatkuu uudenvuoden attoiltaan asti. Ilotulitteita ei myydä alle 18-vuotiaille eikä raketteja tule ampua alkoholin vaikutuksen alaisena. Ampuessa raketteja on käytettävä suojalaseja.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje