«

»

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä esiopetukseen, päivähoitoon ja perusopetuksen 1. luokalle ja iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen alkaa tänään.

Vuonna 2010 syntyneet uudet esioppilaat ja vuonan 2009 syntyneet uuden 1. luokan oppilaat tulee ilmoittaa pääsääntöisesti siihen kouluun, jota lähinnä lapsi tulee asumaan syyslukukauden 2016 alkaessa.

Kokemäellä palvelee ensi lukukaudella Lähteenmäen, Risten, Tulkkilan ja Tuomaalan koulut. Ilmoittautuminen on käynnissä 1.-8. helmikuuta välisen ajan.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti. Lisätietoja saat kaupungin nettisivuilta tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje