«

»

Veikon Kone-ketju rantautuu Kokemäelle

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Suomen laajimmaksikin kutsuttu kodinelektroniikkaketju Veikon Kone laajentuu Satakunnassa.

Euran, Huittisten ja Kokemäen kauppiasvetoiset kodintekniikkaliikkeet vaihtavat ketjua Expertistä Veikon Koneeseen.

-Veikon Kone muodostuu itsenäisistä yrittäjistä, jotka haluavat tarjota asiakkailleen hyvää paikallista ja mutkatonta palvelua, kertoo Veikon Kone lehdistötiedotteessaan.

Nyt Mikan konemyynti järjestää Expert-varaston tyhjennysmyynnin, jossa tarjotaan asiakkaille huimia tarjouksia.

Ketjun vaihdos tapahtuu maaliskuun aikana.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje