«

»

Lyhtypylvästä päin Harjavallantiellä

Eurassa Harjavallantiellä sattui torstaina auton ulosajo.

Ajoneuvo oli ajautunut vastaantulevien kaistalle ja aiheuttanut vakavan vaaratilanteen. Lopuksi auto ajautui ylos tieltä ja päin lyhtypylvästä. Autoa kuljetti euralainen mies huomattavaa ylinopeutta.

Törmäys katkaisi lyhtypylvään.

Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin-

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje