«

»

Traktorin sähköt kärähtivät Kauvatsalla

Kokemäen Kauvatsalla Kyttäläntiellä syttyi tulipalo traktorissa.

Palo oli saanut alkunsa sähköjärjestelmästä, ilmeisesti akusta, josta nousi mustaa savua. Palo ei ehtinyt ennen pelastuslaitoksen tuloa leviämään, mutta kuitenkin traktorin akku ja sitä lähimmät johdot menevät ainakin vaihtoon.

Traktoria kuljettanut maanviljeliä selvisi onnettomuudesta ilman henkilövahinkoja.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 18.28.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje