«

»

Tulkkilan koulun peruskorjaus etenee vauhdilla

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan keltaiseen kivikouluun päästään muuttamaan jo heinäkuun puolivälissä.

Uusi Tulkkilan koulu yhdistää kolme peruskoulua, eli lakkautetut Peipohjan ja Korkeaojan kyläkoulut.

Kolmisarjainen koulu käsittää 0-5 luokat. Uudessa koulussa opiskelee lähes 350 oppilasta. Rakennus koostuu vuonna 1953 rakennetusta keltaisesta kivikoulusta, v 1872 valmistuneesta puukoulusta sekä uudesta liikuntahallista.

Punaiseen kouluun

Sijoitetaan kolme esikouluryhmää sekä iltapäiväkerho. Puukoulun peruskorjaus on viivästynyt, sillä vauriot olivat ennakoitua suuremmat. Esikoululaiset ja iltapäiväkerho joutuvat siis aloittamaan uuden lukuvuoden väistötiloissa Vanhalla yhteiskoululla.

Keltaiseen kouluun

Päärakennuksessa opiskelevat vuosiluokat 1-5. Sinne sijoitetaan myös ennen punaisessa koulussa sijainnut kieliluokka. Lisäksi uutena tulee musiikkiluokka ja monitoimitila. Keltaisessa koulussa opsikelee myös kaksi erityisopetuksen pienluokkaa.

Liikuntahalli

Pääkäyttötarkoituksensa lisäksi liikuntahalli toimii myös juhla- ja kokoontumistilana.

Kuvia Tulkkilan koulusta löydät kaupungin nettisivuilta tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje