«

»

Penkkipunnerruskilpailu Kokemäellä viikonloppuna

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva Kokemäen voimailijoiden kilpailusta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Urheiluliikkeen, eli tutummin Sportian pihassa järjestetään lauantaina penkkipunnerruskilpailu.

Kilpailijoiden toivotaan saapuvan punnituksiin kisapaikalle kello 11-11.30. Kilpailu alkaa kello 12. Kilpailu käydään klassisen penkkipunnerruksen säännöin. Sarjoina ovat naiset ja miehet. Kaikki nostajat nostavat peräkkäin.

Sijoitukset ratkotaan wilks-pistein. Luvassa on hyvät palkinnot sekä mainetta ja kunniaa.

Kilpailun jälkeen kuka tahansa saa tulla kokeilemaan punnerrusvoimiaan.

Kilpailun järjestäjinä toimii KK-V voimailun naiset.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje