«

»

Teollisuuden Voima tippui luottoluokituksissa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Olkiluodon ydinvoimala-alue kuvattuna vierailukeskuksesta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Olkiluodon ydinvoimalaa pyörittävän Teollisuuden Voiman tulevaisuuden näkymät arvioidaan vakaiksi.

Luottoluokitusyhtiö Standard & Poor´s alensi 23. toukokuuta Teollisuuden Voima Oyj:n luottoluokitusta BBB-/a-3 tasolta BB+/B:lle.

Syynä laskulle on yhtiön kilpailukyvyn heikkeneminen, mikä johtuu sähkön alhaisista markkinahinnoista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje