«

»

Autoilija ajoi 12-vuotiaan yli ja poistui paikalta

Huittisissa Risto Rytin kadun ja Huittistentien risteyksessä ajettiin 12-vuotiaan tytön yli.

Tyttö oli ylittänyt tietä risteyksessä olevaa suojatietä käyttäen, kun auto tyrmäsi häneen. Autoilija ei jäänyt paikalle tarkistamaan yliajetun tytön vointia tai selvittämään asiaa.

Toistaiseksi tuntematon henkilö oli auttanut tyttöä ja toimittanut hänet saamaan ensiapua Huittisten terveyskeskukseen. Tyttö on loukkaantunut, mutta laustavien tietojen mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.

Kokemäen poliisi pyytää tietoja tapauksesta sähköpostitse tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi tai Kokemäen poliisin päivystykseen p. 0295 417 675.

Lisäksi poliisi pyytää tyttöä auttanutta henkilöä ilmoittautumaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje