«

»

Porilaistytön murhannut vaatii hovia alentamaan rangaistusta

Tytön ruumis löytyi Kokemäen Kauvatsan kylästä lähellä KIikoisten rajaa Myönteentieltä. Kuva: Google Maps

Tytön ruumis löytyi Kokemäen Kauvatsan kylästä lähellä KIikoisten rajaa Myönteentieltä. Kuva: Google Maps

Porilaisen lenkkeilijätytön elävältä Kokemäen Kauvatsalla polttanut ulkomaalaismies vaatii, että hovioikeus hylkää raskaimmat syytteet, vapauttaa hänet kaikesta korvausvelvollisuudesta ja alentaa rangaistusta.

Asian käsittely alkaa tänään maanantaina hovioikeudessa.

Vaasan hovioikeus kuulee uutta puolustuksen todistajaa ja ottaavastaan uusia kirjallisia todisteita. 17-vuotias uhri raiskakttiin väkivaltaisesti Ulvilan Kullaalla talvella 2015 ja poltettiin elävältä sen jälkeen Kokemäellä.

Puolustus esittää todisteita Satakunnan käräjäoikeuden tuomitseman ulkomaalaistaustaisen Ramin Azimin terveydentilasta. Azimi tuomittiin murhasta ja törkeästä raiskauksesta elinkautiseen vankeuteen. Hän kuitenkin valitti tuomiostaan hoviin ja vaatii rangaistuksen alentamista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje