«

»

Jätevesi-ilta Huittisten kaupungintalolla

Kuvituskuva.

Kuvituskuva.

Huittisten potentiaalisilla viemäröintialueilla asuville on järjestetty jätevesi-ilta kaupungintalolla.

Loima, Korkeakoski ja Kaharila on Huittisten potentiaalisia viemärialueita. Sallila Sähkönsiirto Oy:n on tarkoitus maakaapelointitöihin tällä alueella vuosina 2017-2018, joten viemäreiden vetäminen samalla olisi mahdollista ja kustannustehokasta.

Vesihuolto ei kuitenkaan resurssien puutteessa pysty viemäriverkoston laajentamiseen näillä aikatauluilla, mutta kehottaakin asukkaita harkitsemaan osuuskuntamallia.

Jätevesi-ilta järjestetään keskiviikkona 1. kesäkuuta kello 18.00 alkaen kaupungintalon valtuustosalissa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje