«

»

Kaislikossa kuhisee jo 25. kerran

Kuva: Kaislikossa kuhisee/ Facebook

Kuva: Kaislikossa kuhisee/ Facebook

Säkylässä järjestetään Kaislikossa kuhisee-tapahtuma tänä vuonna jo 25. kertaa.

Kuhinoilla on mukana juhlavuoden kunniaksi artistit Sanni ja Arttu Wiskari. Ilmaiskonsertin odotetaan vetävän Säkylään tuhansia vieraita.

Kyseessä on koko Pyhäjärviseudun yhteinen kesänavaustapahtuma, johon kaikki ovat tervetulleita.

Viime vuonna tapahtuma kokosi arviolta 10 000 kävijää.

Kesänavaustapahtuma järjestetään perjantaina 17. kesäkuuta kello 17-01.30.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje