«

»

Ulkomaalaismies poltti elävältä rukkaset antaneen porilaistytön

Tytön ruumis löytyi Kokemäen Kauvatsan kylästä lähellä KIikoisten rajaa Myönteentieltä. Kuva: Google Maps

Tytön ruumis löytyi Kokemäen Kauvatsan kylästä lähellä KIikoisten rajaa Myönteentieltä. Kuva: Google Maps

Vaasan hovioikeudessa alkoi eilen maanantaina porilaisen 17-vuotiaan tytön murhan uudelleen selvittäminen.

Satakunnan käräjäoikeus on jo selvästi tuominnut ulkomaalaistaustaisen vailla kansalaisuutta pelkän oleskeluluvan turvin maassa olevan Ramin Azimin murhasta ja törkeästä raiskauksesta elinkautiseen vankeuteen.

Syyttäjä on tänään esittänyt uusia todisteita Azimia vastaan. Azimin motiivi murhaan oli seurustelusuhteen katkeaminen. Mies oli pitänyt tyttöä jo vaimonaan, mutta kun sai tietää hänen alkaneen seurustella toisen miehen kanssa Ramin Azimi alkoi suunnitella kostoa.

Azimi tuli Poriin kysymään vielä kerran tytöltä, haluaako hän jatkaa seurustelua. Tyttö kieltäytyi ja tästä suuttuneena Azimi pakotti tytön mukaan autoonsa juoksulenkiltä Porin Metallinkylästä.

Tyttö oli antanut Azimille rukkaset, kun hän polvistui tytön eteen.

Ramin Azimi kuljetti tytön Kullaalle kaupan pihaan, jossa tytölle ja Azimille tuli riitaa. Azimi raiskasi tytön kaupan pihassa.

Noin 10 kilometrin päässä Kokemäen Myönteentiellä Azimi siirsi tytön autosta puiseen varastorakennukseen, jossa sitoi uhrinsa ja valeli tämän bensalla ja sytytti hänet elävältä tuleen.

Azimi on vedonnut useasti siihen, että tyttö olisi tehnyt itsemurhan. Kuitenkaan mitään itsemurhaan viittaavaa ei ole tytön elämäntilanteessa havaittu.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje