«

»

Henkilöautot kolaroivat Kokemäellä

Kokemäen Karhiniementiellä sattui kahden henkilöauton välinen kolari tiistaina iltapäivällä.

Kello 11.30 henkilöauton kuljettaja oli ollut ajamassa Kauvatsan suunnasta pitkin Karhiniementietä Huittisiin päin, kun jossakin kohtaa tieosaa oli mutkassa tullut vastaan toinen henkilöauto. Mutkassa vastaan tullut henkilöauto oli ajautunut osittain Kauvatsan suunnasta ajelleen kaistalle.

Kuljettajan väistöyrityksistä huolimatta vastaan tullut henkilöauto osui auton vasempaan kulkeen ja perään.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat lievästi. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Onnettomuuden syyksi luetaan liian suuri tilannenopeus. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje