«

»

Risten rannasta varastettiin moottorivene

moottorivene photo

Kuvituskuva.

Kokemäen Risten rannasta varastettiin Buster-merkkinen moottorivene.

Varkaus on tapahtunut 15.6. kello 20 ja 16.6. kello 9 välisenä aikana. Vene oli illan tai yön aikana otettu käyttöön ja aamulla vene löytyi isomman laiturin vierestä.

Veneessä oli vettä löytöhetkellä, koska sen pohjatulppa oli ilkivaltaisesti irrotettu. Lisäksi moottorin koppa oli auki ja sitä oli ilmeisesti koetettu irrottaa veneestä.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta sähköpostitse tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi.

Kuva käyttäjältä bertknot

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje