«

»

Tulkkilan koulun rakennustyömaalla jälleen ilkivaltaa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen uuden keskuskoulun rakennustyömaa on jälleen saanut osakseen ilkivaltaa.

Koulurakennukseen vaihdettuja uusia ikkunalaseja sekä oven kolme ikkunaruutua on rikottu kivittämällä. Teko on tapahtunut 24.-27.6. välisenä, eli juhannuspyhien välisenä aikana.

Poliisin mukaan työmaalla on useasti aiemminkin aiheutettu vastaavaa vahinkoa. Vihjeitä tekijästä pyydetään Kokemäen poliisiasemalle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje