«

»

Teboilin Matkahuolto-asiamiessopimus päättyy

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Matkahuolto-asiamiehenä toimiva Teboil-huoltamoyrittäjä Jani Mäki luopuu asiamiessopimuksesta.

Sopimus päättyy 30. syyskuuta.

Paketin lähetys- ja vastaanottopalvelut löytyy tämän jälkeen vielä Siwasta, mutta asiamiehen rooli on auki. Uutta yrittäjää etsitään paraikaa.

Asiamiesyrittäjä täydentäisi Kokemäellä nimenomaan Siwan palveluja. Asiamies-Matkahuolto-yrittäjänä tuskin itsensä elättää, mutta se sopii hyvin osaksi muuta liiketoimintaa. Investointi ei ole suuri, vain laajakaistayhteys, tietokone ja tulostin sekä vähintään viitenä päivänä viikossa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje