«

»

Koululaiset palaavat tänään arkeen

Kokemäellä aloitetaan tänään lukuvuosi 2016-2017.

Tiellä liikkujia kehoitetaan varomaan varsinkin pieniä koululaisia koulutiensä ensimetreillä. Nopeutta kannattaa rajoittaa varsinkin koulujen läheisyydessä.

Tulkkilan koululaisista suurimmalle osalle pitäisi tänään väistötiloissa oleskelu saada pisteen ja he siirtyvät uuteen, peruskorjattuun Tulkkilan kouluun.

Myöskin uusi Tulkkilan liikuntahalli on valmistunut aikataulussa. Punaisen koulun remontti on kuitenkin venynyt ajoista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje