«

»

Uuden liikuntahallin kunniaksi tapahtumapäivä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Liikuntahallin rakennustyömaata viime talvena. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Uuden Tulkkilan liikuntahallin tuntumassa järjestetään tapahtumapäivä koko perheelle.

Lauantaina 3. syyskuuta kello 11-15 on ohjelmassa Satasoiton lastenkonsertti kello 11, temppurata lapsille, opastettu kävelykierros ”Puu-Tulkkilassa” sekä vesiliikuntaa uimahalilla kello 14 ja frisbeegolfkisat.

Opastettu ”kylänraittikierros” starttaa liikuntahallin pihalta kello 13.00 ja kestää noin 45 minuuttia.

Lisäksi nuorille on suunnattu Kokemon-jahti, jossa. Risten vpk esittelee paikalla toimintaansa, paikalla on niin miehistöauto kuin uusi pelastusvene.

Maatalousmuseo on avoinna ja opas paikalle kello 11-15 ja muuntamokahvila palvelee kello 10-15.

Kokemon-jahdissa jahdataan pokemonien sijasta kokemoneja kello 13-15. Etsi nuorisotyöntekijät käsiisi uudelta liikuntahallilta ja voit voittaa erilaisia palkintoja.

Kokemäen naisvoimistelijat jumppaa yhteiskoulun alasalissa kello 11-12. Vapaa pääsy.

Päivän aikana on myös mahdollisuus tutustua uuteen liikuntahalliin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje