«

»

Humalainen kolaroi Kauvatsan Gulffin bensapumppuun

Kauvatsan keskustaa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kauvatsan Gulf. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Humalassa ratissa ollut nainen kolaroi Kokemäen Kauvatsalla sijaitsevan Gulf-huoltoaseman bensapumppuun.

Sunnuntai-iltana ajelleen naisen matka jatkui Kauvatsantietä, jossa hän tuli poliisia vastaan. Nainen pysäytettiin Kuurolantien kohdalla, jossa hän puhalsi 2,24 promillea.

Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä kortitta-ajosta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje