«

»

Kortiton rattijuoppo kärähti Teollisuuskadulla

Harjavallan Teollisuuskadulla jäi poliisin haaviin paikkakuntalainen nuori mies, joka kuljetti autoa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Torstaina iltapäivällä kello 11.55 suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 0,89 mg/l. Lisäksi mies oli ajokiellossa aikaisemman rattijuopumsepäillyn takia sekä auto oli katsastamatta ja ajoneuvoverot maksamatta.

Miestä epäillään nyt törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje