«

»

Siltala ja Ojakoski tavoittelevat maakuntajohtajan paikkaa

Reijo Siltala. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen entinen sekä nykyinen kaupunginjohtaja tavoittelevat molemmat maakuntajohtajan virkaa.

Nykyinen Kokemäen kaupunginjohtaja Reijo Siltala on koulutukseltaan filosofian tohtori ja kasvatustieteiden maisteri. Nykyisen kaupunginjohtajan lisäksi paikkaa hakee muun muassa myös entinen kaupunginjohtaja Markus Ojakoski, joka on koulutukseltaan filosofian maisteri.

Hakijoita Satakunnan maakuntajohtajan virkaan on yhteensä 16.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Kokemäenjokilaakson Uutiset.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje