«

»

Kokemäenjoesta pelastettiinkin naisen ruumis

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Perjantai-iltana pelastuslaitos sai hälytyksen veden varaan joutuneesta ihmisestä Kokemäellä.

Kokemäen uuden sillan tuntumass naishenkilö oli mennyt vaatteet päällä jokeen. Pelastuslaitos etsi naista monen yksikön voimin niin joesta kuin lähimetsästä.

Lopulta nainen löydettiin. Pelastuslaitoksen ensitiedotteen mukaan nainen olisi toimitettu ensihoitoon, mutta poliisi kertoi tänä aamun tiedotteessaan, että nainen löytyi elottomana.

Tapahtumaan eli liity rikosta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje