«

»

Loppuviikolla päivälämpötilatkin laskevat pakkaselle

cof

Ensilumi yritti sataa tiistaina iltapäivällä, mutta kuitenkin lumi suli heti osuttuaan lämpimään maahan. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Keskiviikko-aamuksi ennustettiin ensilunta, mutta sadealueet eivät yltäneetkään Kokemäelle asti ja keli on edelleenkin syksyisen synkkä.

Ensimmäinen hento lumisade koettiin eilen tiistaina, mutta lumi suli heti osuttuaan maahan.

Nyt kuitenkin Ilmatieteen laitos ennustaa pakkasjaksoa, keskiviikko-illasta keskiviikko-aamuun sää-kartoilla ei näy lainkaan plus-merkkisiä lämpötiloja.

Vaikka nyt olisikin otolliset kelit lumelle, niin kuitenkaan sadetta ei ennusteessa luvata. Lämpötilat ovat muutaman pakkasasteen tuntumassa. Yöpakkaset kuitenkin lisäävät onnettomuusriskiä ja tiet saattavat aamuisin olla jäässä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje