«

»

Satakunnan suurin yhteisöveronmaksaja tulee Harjavallasta

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Boliden Harjavalta Oy kipusi vuoden 2015 verotiedoissa Satakunnan yhteisöverolistan kärkeen.

Yhtiöllä oli verotettavaa tuloa yli 66 miljoonaa, tarkemmin 66 602 206 euroa, josta yhteisöveroa pamahti 3 323 441 euroa, eli 3,3 miljoonaa euroa.

Toisena listalla tuli Rolls-Royce Oy Ab 62,4 miljoonan euron tuloilla ja Länsi-Suomen Osuuspankki 27 044 250 euron tuloilla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje