«

»

Henkilöauto kaahasi 145 km/h kahdeksankympin alueella

Hurjastelijan matka jatkui Nakkilasta Peipohjan risteysalueelle, jossa poliisi vihdoin sai auton pysäytettyä.

Valtatie 2:lla Nakkilassa liikennepoliisin partio havaitsi 100 km/h alueella 144 km/h ajavan henkilöauton. Poliisin seuratessa autoilija jatkoi matkaa Järilän suoralla 145 km/h keskinopeudella ja Peipohjan risteysalueella vaivaisella 130 km/h keskinopeudella. Molemmilla alueilla on 80 km/h nopeusrajoitus.

Poliisi sai auton pysäytettyä Peipohjan liittymien jälkeen. Kuljettajana toiminut kemiöläinen mieshenkilö puhalsi alkometriin 0,6 promillea.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä rattijuopumuksesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje