«

»

Kokemäellä avataan tänään joulu talvisessa säässä – Video

cof

Kakkosluokkalaisten ryhmän esiintyminen aloitti joulunavauksen kello 10.00. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen joulunavaus saatiin aloittaa perjantai-aamuna kymmeneltä talvisessa säässä.

Aamusta ilta viiteen on entisen Nordean edustalla Tulkkilantiellä ja nykyisen Salkkarin edustalla Liikekeskuksessa tarjolla glögiä. Myöskin joulupukki on liikenteessä.

Kakkosluokkalaisten ryhmä esiintyi aamu kymmenen aikaan Teljän sähkötekniikan pihassa ja kello 11.30 vielä liikekeskuksessa.

Kirjastossa ja Osuuspankissa voit osallistua jouluiloa lapsille-joulupuukeräykseen 2.-12.12.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje