«

»

Polaris-mönkijä varastettiin aidatulta varastoalueelta

Kuva: Wikipedia

Kuvituskuva. Kuva: Wikipedia

Huittisten Rautia K-Maatalouden varastoalueelle tunkeuduttiin torstain vastaisena yönä.

Poliisin mukaan varkaiden mukaan lähti Polaris-merkkinen traktorimönkijä. Ulkohäkkivaraston aitaan oli tehty iso reikä, jota kautta mönkijä oltiin saatu ulos.

Varastetun mönkijän rekisteritunnus on 568-KAS.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje